Zagreb, 30. rujna 2024. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika i ovaj tjedan donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

UPS Savjetovanje d.o.o. za klijenta traži Voditelja marketinga / Marketing Managera (m/ž) za rad u Karlovcu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, bonuse, mogućnost rada od kuće, službeni auto i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

Motus Media d.o.o. traži Novinara rubrike Gospodarstvo (m/ž) za rad u Zagrebu na portalu www.dnevno.hr. Od kandidata se očekuje odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, kao i izražene komunikacijske vještine i samostalnost u radu. Poslodavac nudi trajno zaposlenje, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom te mogućnosti usavršavanja. Prijavite se putem linka do 3.10.2024.

Nattoni International traži Voditelja regije Južna Dalmacija (m/ž) za rad od Splita do Dubrovnika. Poslodavac nudi stalan posao s neto plaćom od 1200 € uz dodatnu stimulaciju prema prometu regije, službeni automobil za privatno korištenje i druge benefite. Potrebna je B-kategorija i spremnost na rad na terenu. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Deltron d.o.o. traži Inženjera strojarstva – voditelja projekta (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebno je iskustvo u sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola “B” kategorije i aktivno korištenje engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, dodatno zdravstveno osiguranje i mnoge druge beneficije. Prijavite se putem linka do 1.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Magistra farmacije (m/ž) za rad u više županija. Potrebna je diploma magistra farmacije. Poslodavac nudi rad u stabilnoj kompaniji, edukacije, članstvo u HLJK te naknadu za prijevoz i topli obrok. Prijavite se putem linka do 14.10.2024.

Makpharm d.o.o. traži Medicinskog suradnika (m/ž) za Istru i Primorsko-goransku županiju. Potrebna je fakultetska naobrazba, poželjno iz farmacije ili medicine, te prethodno iskustvo u promociji farmaceutskih proizvoda. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka do 3.10.2024.

Turisthotel d.d. / Zaton Holiday Resort traži Direktora prodaje (m/ž) za rad u Zadru.  Kandidat mora imati najmanje 3 godine iskustva u prodaji u turizmu, napredno znanje engleskog jezika, analitičke i organizacijske vještine. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, topli obrok, službeno vozilo i mogućnost daljnje edukacije. Prijavite se putem linka do 26.10.2024.

Verlag Dashöfer d.o.o. za izdavačku djelatnost traži Asistenta u Product Management odjelu (m/ž) za rad u Zagrebu. Idealni kandidat ima SSS, VSS ili VŠS ekonomskog smjera, odlično poznavanje MS Office-a te engleskog i hrvatskog jezika. Poslodavac nudi stalni radni odnos s probnim rokom od 6 mjeseci, uz radno vrijeme od ponedjeljka do petka. Prijavite se putem linka do 18.10.2024.

Super Igra d.o.o. / Residence Grupa traži Voditelja hotelskog poslovanja (m/ž) za rad u hotelima Residence u Dubravi i Gallus u Sesvetama. Kandidati trebaju imati minimalno 5 godina iskustva u hotelijerstvu. Nudimo konkurentnu plaću, dinamično radno okruženje, osiguran parking, naknadu za prijevoz i topli obrok, te fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do  4.10.2024.

TŽV Gredelj d.o.o. traži Inženjera zavarivanja IWE/EWE (ž/m) za rad u Zagrebu. Potrebna je VŠS/SSS strojarskog smjera, IWE ili EWE certifikat, radno iskustvo te poznavanje engleskog jezika i MS Office paketa. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, razvoj i subvencioniranu prehranu. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Izvor i foto: posao.hr

Objavljeno 30. rujna 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.