Zagreb, 25. rujna 2025. (GIA) – CARWIZ Global Conference, WizTalk, globalno okupljanje članica CARWIZ rent a car obitelji, prvi će put biti održano u Zagrebu, i to od 25. do 27. rujna 2024.

CARWIZOVA konferencija okupit će više od 100 predstavnika 57 zemalja u kojima djeluju franšize hrvatskog rent a car brenda. Bit će to prilika za razmjenu iskustava, otvaranje mogućih novih suradnji, međusobnog upoznavanja, kreativnosti i sinergije.

Osim istaknutih inozemnih i domaćih predavača, program konferencije predviđa i zanimljiva predstavljanja najnovijih trendova i izazovima u rent-a-car industriji.

Bit će potpisan i jedinstveni ugovor s irskom tvrtkom Companjon, koja će prvi put osigurati jednoj rent a car kompaniji mogućnost da CARWIZOVI klijenti mogu otkazati rezervacije iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku, uz kompenzaciju.

Konferencija se održava u ozračju 6. obljetnice postojanja CARWIZA. To značajno putovanje je započelo u Zagrebu i dovelo do najbrže rastuće svjetske rent-a-car franšize, koja se proteže na 450 lokacija u 57 zemalja na svim kontinentima.

Naša prednost je u nepokolebljivoj predanosti rješenjima po mjeri – od finog podešavanja identiteta brenda do pionirskih vrhunskih IT inovacija. U samo godinu dana postigli smo nešto zapanjujuće – potpisali smo 20 franšiza, podvig koji nas je stavio rame uz rame s najboljim igračima u industriji. Taj fenomenalan rast postavio je temelje za uspon CARWIZA kao najbrže rastuće rent-a-car franšize na svijetu, istaknuo je Krešimir Dobrilović, osnivač i predsjednik Uprave CARWIZ International Group. Pritom, nastavlja Dobrilović, temelj uspjeha je u ulaganju u ljude, uz stalnost edukacija i provođenju sveobuhvatnih programa obuke u svim zemlja u kojima djelujemo.  

Uz izniman, strelovit rast rezervacija na brojnim tržištima, daje nam potvrdu za optimističku procjenu rasta prihoda od 75 posto u odnosu na godinu prije, s predviđenim profitnim maržama koje će biti 2 puta veće nego prošle godine, ponosno će Dobrilović.

Izvor i foto: Carwiz International

Objavljeno 25. rujna 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.