Zagreb, 10. rujna 2024. (GIA) – Ni ljetni mjeseci, ni godišnji odmori nisu prepreka za širenje CARWIZ rent a cara u inozemstvu. CARWIZ International Group, hrvatska managament rent a car kompanija, proširuje djelovanje na tržište Armenije, jačajući status jedne od najbrže rastućih franšiza za iznajmljivanje automobila u svijetu.

Službeni podaci govore kako je turizam u Armeniji u stalnom rastu, s više od 2 milijuna posjetitelja u 2023 godini, što potiče i ubrzan rast tržišta iznajmljivanja automobila.

“Armenija nudi jedinstvenu priliku za širenje našeg otiska na dinamičnom tržištu. Uzbuđeni smo što možemo donijeti naše visoke standarde usluge kroz CARWIZ Armenia“, istaknuo je tim povodom Krešimir Dobrilović, osnivač i predsjednik Uprave CARWIZ International Group. Dodao je kako je riječ o  nastavku implementacije strategije sustavnog širenja hrvatskog brenda u svijetu, koji je danas prisutan  u 57 zemalja i 450 lokacija diljem svijeta.

Istodobno, CARWIZ rent a car širi i svoju prisutnost na jugoistoku Sjedinjenih Američkih Država, i to s 𝟮 iznimno atraktivne lokacije. Riječ je o lokacijama na dvjema frekventnim zračnim lukama i to :

✨ 𝗧𝗮𝗺𝗽𝗮 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗔𝗶𝗿𝗽𝗼𝗿𝘁 u Tampi, Florida i

✨ 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗕𝘂𝘀𝗵 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹 𝗔𝗶 𝗿𝗽𝗼𝗿𝘁 u Houstonu, Texas.

Taj strateški potez, realiziran u sklopu obnovljenog petogodišnjeg partnerstva s Colusa Rent a car kompanijom, označava značajnu prekretnicu jačajući CARWIZ  brend na tim ključnim tržištima.

Izvor i foto: Carwiz International

Objavljeno 10. rujna 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.