Zagreb, 26. kolovoza 2024. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika i ovaj tjedan donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. Inženjera zavarivanja IWE/EWE (ž/m) za Zagreb. Nudi se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, razvoj, subvencionirana prehrana i smještaj tijekom probnog rada. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja smjene u proizvodnji porobetona (m/ž) za rad u Novskoj.  Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja, iskustvo u proizvodnji i vođenju timova. Nudi se stalno zaposlenje, redovitu plaću uz dodatke, mogućnost napredovanja i rad u skladu s najvišim sigurnosnim standardima. Prijavite se putem linka do 23.09.2024.

Stribor oprema d.o.o. traži Voditelja (m/ž) prodaje za rad u Bilju. Potrebna je stručna sprema (SSS/VŠS/VSS), najmanje 4 godine iskustva u sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nude se plaćeni putni troškovi, prigodne nagrade, mogućnost stalnog zaposlenja i radno vrijeme od 7:30 do 15:30. Prijavite se putem  linka do 30.08.2024.

Verlag Dashöfer d.o.o. traži Asistenta (m/ž) u Product Management odjelu za rad u Zagrebu. Potrebna je SSS/VŠS ekonomskog smjera, odlično poznavanje MS Office-a i engleskog jezika, te organiziranost i kreativnost. Nudi se stalni radni odnos s probnim rokom, radno vrijeme od 8:00 do 16:00. Prijavite se putem  linka do 30.08.2024.

Electus DGS d.o.o. traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se fiksna plaća, mjesečni prodajni bonusi, dodatne fiksne financijske pogodnosti, božićnica, poklon bonovi za djecu te mogućnost napredovanja i povećanja plaće. Prijavite se putem linka.

Deltron d.o.o. traži kandidate za dvije pozicije (m/ž) za rad u Zagrebu Splitu. Nudi se odlična atmosfera, sigurno radno mjesto, mogućnost učenja i napredovanja, nagrade za poslovne uspjehe i trud, dodatno zdravstveno osiguranje, multisport kartica te plaćen vrtić za djecu zaposlenika. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži Menadžera za računovodstvo, poreze i riznicu (m/ž) za rad u Prigorju Brdovečkom. Potrebno je VSS ili minimalno 300 ECTS u financijama ili računovodstvu, najmanje 5 godina iskustva, te odlično poznavanje engleskog jezika. Prednost je poznavanje SAP-a i izražene analitičke vještine. Prijavite se putem linka do 31.08.2024.

Lindner Montage + Service GmbH traži Voditelja projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž) za cijelu Njemačku. Potrebno je obrazovanje u područjima grijanja, ventilacije i hlađenja, dobro poznavanje njemačkog jezika, te spremnost na putovanja. Nudi se obuka, rad od kuće i dinamično radno okruženje. Prijavite se putem linka do 31.08.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) za rad u Ugljanu. Potrebna je IV. – VII. stupanj stručne spreme i najmanje 2 godine iskustva u vođenju maloprodajnog tima. Poslodavac nudi stalno zaposlenje s redovitim primanjima, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, božićnicu, uskrsnicu, regres te dodatno zdravstveno osiguranje. Prijavite se putem linka do 20.09.2024.

CGP d.d. traži kandidate za više pozicija za Slo ili Hrv tržište (m/ž) za rad u okolici Novog mesta, Slovenija. Nudi se rad u dinamičnom okruženju s mogućnošću profesionalnog razvoja, kolektivno dopunsko mirovinsko osiguranje te društvene aktivnosti za zaposlene. Prijavite se putem linka do 30.08.2024.

Izvor: posao.hr

Objavljeno 26. kolovoza 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.